Richan Richan
17 april 2019

Richan Postmus is per 1 juni as. de nieuwe manager ICT NML

Per 1 juni 2019 start Richan Postmus als nieuwe Manager ICT NML. Hieronder stelt hij zich kort voor:

Mijn naam is Richan Postmus, 49 jaar jong. Per 1 juni aanstaande zal ik starten als Manager ICT NML. Ik ben een ambitieuze manager die energie haalt uit ontwikkelingen en het verbeteren van mensen en organisaties.

In mijn werk heb ik ruime ervaringen op gedaan in met name publieke organisaties. Zo heb ik ruim 10 jaar bij de gemeente Arnhem gewerkt en daar aan de start gestaan van de oprichting van de GR De Connectie. De laatste 3 jaar heb ik gewerkt voor de gemeente Tiel, Culemborg en West Betuwe als strategisch manager bij de GR Bedrijfsvoeringsorganisatie West Betuwe en vandaaruit voor de gemeente onder andere de ICT opgezet, geharmoniseerd en georganiseerd.

Door mijn (oud)-medewerkers word ik beoordeeld als een empathisch leider, die ruimte geeft om verantwoordelijkheden en competenties te ontwikkelen. Doordat ik mensen goed aanvoel en snel kan schakelen, weet ik veelal op alle niveaus in een organisatie verbinding te maken. Naast tijd aan mijn gezin besteed ik privé veel tijd aan maatschappelijke doelen. Zo hebben mijn vrouw en ik een kleding depot opgezet in Arnhem voor Stichting Dorcas. Dorcas is een hulporganisatie om mensen te helpen in nood en armoede te helpen bestrijden. Voor Dorcas organiseren we jaarlijks een aantal acties en zamelen we dagelijks via ons depot kleding in. Ook ben ik bestuurslid van stichting de Verre Naasten. Mijn grote hobby is wielrennen voor mij een heerlijke uitlaatklep om het hoofd leeg te maken en mijn conditie een beetje op peil te houden. Als laatste houd ik erg van het leven. Eten is daarin een belangrijk onderdeel en niet te vergeten hanteer ik een positieve levenshouding.

Ik heb er erg veel zin om te starten bij ICT NML!

Kennisbank en nieuws van ICT NML
Meer actueel